Nyheter - om våra produkter, service och företag

Sajtómegjelenés

Sajtóinformáció

2016-11-30

A sötétben is légy biztonságban, légy látható az új VARTA Outdoor Sports Reflective LED pánttal

Az új Outdoor Sports Reflective LED pánt egy tökéletes kiegészítő minden elkötelezett sportoló számára, aki őszi és téli időszakban, rossz időben és gyenge látási viszonyokban is fitten szeretné tartani magát.
2016-11-28

Ami minden női táskában nélkülözhetetlen – az új Handbag Light (táskalámpa) a VARTA Consumertől

Egy kutatás alapján, minden nő átlagosan 76 napot tölt el az életéből azzal, hogy keres valamit a táskájában. A VARTA Consumer új termékének, a Handbag Light (táskalámpának) köszönhetően mostantól, ezt az időt másképp is eltöltheti.
2016-11-03

Studio 100 Media és a Varta kiterjedt nemzetközi licenc szerződést kötött a ‘Maya a méhecske’ termékek forgalmazására

Studio 100 Media és VARTA Consumer Batteries több évre szóló együttműködésben állapodtak meg a ‘Maya a méhecskére’. A licenc szerződés azonnali hatályú, ezáltal 2017-ben új VARTA termék jelennek meg a piacon.
2016-10-27

Tölts stílusosan– az új VARTA Power Bank 5200 mAh egyesíti az erőt és az elegenciát

Csak egy pillantás a mobiltelefon kijelzőjére és máris szembetűnik: az akkumulátor töltöttsége alacsony , telefonunk mindjárt lemerül. Nincs konnektor a közelünkben és nagyon fontos telefonhívást várunk. A telefon elkezd csörögni, de abban a pillanatban, amikor megpróbáljuk felvenni kikapcsol: az akkumulátor lemerült. Ez az új VARTA Power Bank használatával nem fordulhatott volna elő, hiszen elegendő energiát biztosít egy mobiltelefon kétszeri vagy egy tablet egyszeri feltöltésére* – mindemellett rendkívül elegáns is!
2016-10-27

Mobil energiabank – és védelem a támadók ellen: az új VARTA Safety Power Bank kétszeres biztonságot nyújt

Veszélyeztetve érezhetjük magunkat egy sötét parkban vagy egy üres parkolóházban, a gyenge világítás miatt. A vadonatúj Safety Power Bank 2600 mAh a VARTA-tól, nem csak telefont, MP3 lejátszót képes feltölteni bárhol és bármikor, de rendelkezik egy beépített pánikriasztóval is, mely további biztonságot nyújt támadás vagy zaklatás esetén.
2016-09-06

Az új “Indestructible“ Swivel Light elemlámpa megdobogtatja a barkácsolás szerelmeseinek szívét

Elpusztíthatatlan, rugalmas és megbízható: a VARTA népszerű “Indestructible” sorozat egy új taggal bővült – a csaknem törhetetlen, 180°ban forgatható 3W LED-es Indestructible Swivel Light 4AA professzionális lámpával.
Presskontakt
Henriette Schweiker
häberlein & mauerer ag
Franz-Joseph-Straße 1